Schooltas van spijkerbroeken

SAMSUNG CAMERA PICTURESDoordat ik zelf laatst een tas van oude spijkerbroeken heb gemaakt, wilde mijn dochter van zes ook graag een tas van oude spijkerbroeken. Gelukkig had ik die van haar bewaard.

Voor deze tas heb ik drie verschillende broeken gebruikt en haar zomerjas van afgelopen jaar. De jas heb ik gebruikt voor de binnentas. Ik kon de rits prima hergebruiken met de stof er nog aan. Op de voorkant zit nog het embleem wat op de jas zat.

De tas is verder op een soepele manier wat verstevigd, zodat ze zich er geen pijn aan kan doen.
Vanmorgen was het: ‘mam, ik wou dat ik al naar school mocht!’ Tja dat gaat op zondag niet, maar een heerlijk compliment omdat ze de tas zo mooi vond. Ik ben ook best jaloers op haar. Misschien leen ik hem eens een keer.

 Kijk hier voor meer foto’s

Deel dit: